Mi Vam povećavamo vrijednost - - - - - Polis nudi novu perspektivu komunikacije - - - - - Usavršite komunikacijske vještine - - - - - Želite li da birači glasaju za Vas? - - - - - Imajte pravu informaciju u pravo vrijeme - - - - - Da bi donijeli prave odluke!

Promocija

Promocija:

Bez obzira koliko je kvalitetan Vaš proizvod, usluga ili organizacija neće osigurati svoje mjesto na tržištu ukoliko se ne ističe među konkurencijom. Dobro poznata foliskula u marketinškom svijetu kaže da je promocija često važnija od samog proizoda.  Osnovni ciljevi promocije su da informiše, podsjeća i utiče na ciljne grupe.

Ideologija kojom se vodimo, koncipirajući plan promotivnih aktivnosti, je da je promocija uzrok, a prodaja posljedica promocije. Upravo ovom filozofijom postižemo optimalan odnos jedinstvenog, kvalitetnog i uspješnog načina promovisanja proizvoda, roba, usluga, osoba i organizacija.

Ko će reći Ako Vi ne kažete drugima o Vašem proizvodu, uslugama ili organizaciji?! Kontaktirajte nas i recite im to na najbolji mogući način.