Mi Vam povećavamo vrijednost - - - - - Polis nudi novu perspektivu komunikacije - - - - - Usavršite komunikacijske vještine - - - - - Želite li da birači glasaju za Vas? - - - - - Imajte pravu informaciju u pravo vrijeme - - - - - Da bi donijeli prave odluke!

Treninzi u decembru, praznične cijene!

Želite da usavršite svoje poslovne vještine i pri tome oduševite svog šefa, a ujedno i poslovne partnere, ili biste ipak poboljšali verbalnu i neverbalnu komunikaciju?

Ovakvu ponudu sa čak 55% popusta možete kupiti samo na najposjećenijem portalu za grupnu kupovinu eKupon.ba, koji je i ovog puta mislio na svoje korisnike i u saradnji sa agencijom Polis Plus omogućio im nevjerovatnu ponudu.
Platite 135 KM umjesto 300 KM za trening po vašem izboru, certifikat i piće u okviru pauze.
Ponuda se odnosi na trening po izboru, a možete birati između sljedećih treninga: Izgradnja imidža, nastup u medijima, tehnike verbalne i neverbalne komunikacije i Usavršavanje poslovnih vještina.
Jednodnevni trening u trajanju od četiri školska časa će vam omogućiti da sebe predstavite kao profesionalne, sigurne, samosvjesne, autoritativne i reprezentativne osobe koristeći se komunikacijskim tehnikama.
Ukoliko ste među onima kojima su komunikacijske vještine dio poslovne svakodnevnice i želite biti uvjerljivi i svoj posao unaprijediti onda svakako odaberite trening koji se bazira na izgradnji imidža i tehnikama verbalne i neverbalne komunikacije.
Zahvaljujući ovom treningu ostavljat ćete bolji dojam na poslovne partnere, kolege i klijente i utjecati na svoj lični napredak.
Agencija za političko i poslovno komuniciranje “Polis plus” počiva na širokoj paleti iskustva i titula, što ih kolektivno čini jakima, a njihovi komitenti od toga mogu imati samo korist. U saradnji sa portalom za grupnu kupovinu eKupon.ba žele svojim korisnicima omogućiti nevjerovatnu priliku za usavršavanje.
U salama hotela Hollywood dočekat će vas ljubazno osoblje agencije Polis Plus sa predavačima, magistrom komunikologije Seminom Ajvaz i magistrom komunikoloških nauka Seidom Masnicom.
Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i platite samo 135 KM umjesto 300 KM za trening po vašem izboru, certifikat i piće u okviru pauze.
Svi učesnici treninga će po završetku dobiti validan certifikat.
Kupon možete iskoristiti na dan 14.12.2012. godine.